Говори се, че Алекс Гърдева е получила скъпа придобивка от новия си богат любовник. Тя реши да проговори по въпроса и да разкаже истината от първо лице.

Заяви, че лично нейният баща й се обадил, за да я попита има ли нова кола и кой е кандидат-зетят. Тя толкова се ядосала, че решила да запуши устата на всички клюкари.

„През последните дни в Инстаграм ме заливате със съобщения за ЕЛЕКТРИЧНОТО „Порше“ от половин милион. Някои ме поздравяват, други ме обиждат, дори баща ми ми се обади…“, заяви Алекс и продължи: „Ако някой ден си купя или ми купят ЕЛЕКТРИЧНО Порше, веднага ще ви се похваля. И със сигурност ще ви се похваля кой ми го е подарил, защото това ще е моят мъж, част от моя живот. Защото никой не купува току-така Поршета, да знаете. Освен това – не си падам по старчета, дори напротив – харесвам добре изглеждащи мъже, защото аз самата обичам добре да се грижа за външния си вид и имам достатъчно самочувствие“.

Алекс няколко пъти нарече колата „електрична“ вместо „електрическа“. Това и докара доста подигравки в нета.

„Нищо чудно, че никой не ти е купил „електрично“ Порше!“, „Със сигурност никога няма да имаш „електрично“ Порше“,базикат я последователи.

Източник: blitz.bg