Славата и суетата са го заслепили и иска да изглежда като секс символ, обаче няма как да скрие годините си. Той е прибегнал към доста силна манипулация на снимките си. Външният му вид на фотоса няма нищо общо с действителността. Бащата на Фики и Емрах буквално изглежда като тях. Свалил е поне 20 години от себе си. Да не забравяме, че и Тони е доста едър и трудно би могъл на живо да изглежда по този начин. По този начин предизвика подигравки в социалните мрежи.

Голям скандал се тресе около името на Стораро в последните дни. Конкурентът му Валентин Кулагин пусна слуха, че известният гримьор Цецо Андреев е задоволил с френска любов певеца на снимачната площадка на клипа им с Константин. Историята била лично разпространявана от самия замесен.

Иска му се, ама не се получава: Тони Стораро стана за смях с тази снимка

Андреев обаче побърза да се защити. Той наречен Кулагин изрод с психични отклонения. Сподели, че със изпълнителя са приятели повече от 10 години. Той смята, че двамата не спират да се развиват и се държат на ниво.

“ Чучелото, което ви дава тази фалшива информация няма да ви изхрани. На хората и на всички фенове на Стораро, давам съвет да не четат тези смешни публикации и най вече да блокират тази нереализирана личност! През целият си мижав живот не успя да се развие в нито една посока, дори и в интригантската!!! Благодаря за отделеното време!"- написа гримьорът в своя фейсбук профил.

Източник: hotnews.bg