Следващия месец клубната ни звезда Ирина Флорин ще се качи на една сцена с легендарната Саманта Фокс. Това ще се случи на партито „Диско диви“ в София, което е планирано за 24 ноември.

 

Изпълнителката на „Touch Me“ избрала лично Ирина Флорин да е другото лице на партито. За тази цел британката, секссимвол на 80-те години на миналия век, изгледала музикалните клипове на 15 родни изпълнители.

 

Ирина Флорин ще оползотвори концертното „полувреме“ заедно с китариста Христо Костов и беквокалистките Славея Иванова и Борислава Йорданова. Феновете ще имат възможността да чуят най-популярните клубни песни на родната звезда като „Мога“ и „Цвят лилав“, които са първите български денс парчета, излъчени по музикалния канал МСМ. Именно с тях Флорин придоби огромна популярност в края на 90-те години.

 

Ирина Флорин излиза на една сцена със Саманта Фокс

 

Продажбата на специалния комбиниран билет, който се предлага на цена от 85 лв. ще продължи до 1 ноември. Той дава достъп и до двете партита на годината в клуб „Ялта“ – с Прешъс Уилсън и диджей Дими на 17 октомври, и „Диско диви“ със Саманта Фокс, Ирина Флорин и диджей Глория Петкова на 24 ноември.

Източник: Уикенд