След новата порция нападки феновете на Глория се юрнаха да я защитават.

 

Те бяха поднесени чрез подкаста на Йонислав Йотов – Тото.

 

Вероятно си спомняте, че миналата година рапърът повдигна темата за хитовете на Глория, и по-точно липсващите такива в онлайн предаването си пред своята гостенка Кали. Беседата им по темата предизвика бурни реакции не само от страна на самата Глория, а и от обидени нейни почитатели. Тези дни Тото успя да подкокороса и Сашо Роман по темата.

 

Има ли хитове Глория?

Той пък сякаш това и чакаше, и се изказа надълго и нашироко за бранша, и за това как изпълнителките пробиват. След това той не откри хитове из репертоарите на колежката си Глория, което разпали нова вълна на недоволство.

Роман подчерта, че Глория е единствената му колежка с 11 албума и нито един хит.

Сашо Роман продължи с това, че голяма част от песните в бранша са еднодневки – шуми се около тях за 10-15 дни, след което потъват в забрава.

 

От подкаста на Тото обаче Глория бе защитена от колежката си Галена, която всички наричат „Мама Ураган“. Тя бе категорична, че лансираното твърдение, че Глория е без хитове, е далеч от истината.

 

Има ли хитове Глория? - Снимка 2

На свой ред Емилия е категорична, че щом един човек успява да се задържи толкова дълго време на сцената, значи има харизмата, таланта и характера да го направи.

 

Статистиката сочи, че Глория има зад гърба си 29 албума и е заснела повече от 120 клипа. Тя е носител на 39 награди, петкратно е получавала приза „Певица на годината“, а през 2007 г. печели наградата „Певица на десетилетието“. Освен това е и единствената изпълнителка в бранша, която може да се похвали с 4 самостоятелни концерта в зала 1 на НДК.

 

Още миналата година Глория призна, че й е много обидно от нападките на Тото и сподели, че недоумява с какво го е предизвикала, предвид, че никога не е коментирала работата на колегите си. Подобно нещо не само няма в нейния речник, а и е под достойнството й, категорична е тя.

Източник: Уикенд