Певицата се сравни с куклата. Това си признание направи в социалната мрежа. Облякла се е като нея и е поставена в гигантска кутия.

“Нов модел Барби-Gypsy Barbie #БО” – заяви певицата.

В разгара на лятото Бони пусна новия си сингъл, озаглавен „Най-яка“. В момента набира  популярност.

Фолкдивата се хвали, че има натрупани от бакшиши над милион лева. Сумата спестила за няколко години. Ромката сама се хвали, че била най-щедро даряваната фолк певица. От всяко свое участие си тръгва с минимум 10 бона.

И тя ли? Eто как лъсна Бони (СНИМКА)

Изявите й не са от най-скъпо платените, но за сметка на това е най-обсипваната с бакшиши изпълнителка. Самотната майка от години спестява парите, които фенове й броят извън хонорара за сватби, балове и партита. Но каква е причината да получава толкова много? Тя пее с душа, забавлява се, танцува, весели се и хората остават доволни.

Най-големият бакшиш, които Бони е получавала е 300 хиляди марки. Тлъстата  пачка прибрала в Италия, където пяла заедно с Шабан Шаулич. На частно събитие тя, сръбската звезда и оркестърът си разделили колосалната за времето си сума.

Meчтата на ромската изпълнителка е да даде солидно образование на дъщеря си. Не харчи парите за дрехи и козметични процедури като своите колежки. Тя е една от най-богатите певици у нас.

Източник: newsbg.eu, signal.bg