Певицата Мария Илиева, която е на 45 години, дълго време не можеше да си възвърне стройната фигура, след като роди двете си деца.

 

Прави впечатление обаче, че напоследък е отслабнала значително. Хитовата изпълнителка е била по-слаба, отколкото е сега само в началото на кариерата си.

 

И Мария Илиева се стопи

Тя показа новата си изваяна фигура преди броени дни в предаването „Преди обед“. Мария блесна в женствена рокля в телесен цвят, подчертаващ извивките на тялото й. Това, че е влязла във форма пролича по време на гостуването й в предаването „Музика без край“ по БНТ. За гостуването си там тя бе заложила на черен тоалет, а по време на изпълненията й с бенд, бе облечена с рокля с дължина малко над коляното й. по този начин зрителите се убедиха в стройната й фигура.

 

Дори в ханша изпълнителката е свалила няколко сантиметра. Краката й също са доста по-слаби в сравнение с периодите непосредствено след раждането. Разбира се отслабването се е отразило и на лицето й и видът й сега е доста по-свеж и младолик.

Така и не става ясно дали е опряла до някоя от модерните разкрасителни процедури, но е факт, че дори и да го е направила, е било с мярка.

 

Припомняме, че певицата роди сина си Александър от ексфутболиста Георги Михайлов преди пет години, а дъщеричката й София, която е от бизнесмена Александър Междуречки проплака през 2021 г. И при двете си бременности певицата напълня доста. След раждането на София, тя дълго време не успяваше да влезе във форма. Едва в края на миналата година започна да прави впечатление, че има резултати от усилията й в борбата с излишните килограми. Макар да не е ясно какви точно мерки е взела, факт е, че резултатите са налице.

 

Тя за пореден път подчерта колко е щастлива с мъжа до себе си Александър Междуречки и припомни, че именно любовта е най-големият двигател в музиката.

Източник: Уикенд