В пълен и публичен срив изпадна Светлана Гущерова в ефир, с което остави всички без думи. Дори и тези, които се смеят на плеймейтката, временно се сепнаха, защото сълзите й се оказаха наистина неочаквани.

И богатите плачат: Сривът на Светлана Гущерова остави всички без думи! (разкри страшни неща + СНИМКИ)

Болшинството от хората продължават да вярват, че когато животът ти е улеснен откъм финансови средства, всичко друго ти е тип-топ, или поне се оправя с един размах на магическа пръчица. Е, да де, ама не баш... Гущерова разказва за първи път за кошмара, през който е преминала по време на първото си раждане, когато животът на бебето, че и нейният, са висели на косъм.

Тя споделя това пред Алекс Сърчаджиева като цялото предаване ще гледаме утре. Светлана Гущерова ще сподели не само премеждията си от първия път, в който е станала майка, но и ще признае, че и следващите й раждания също не са минали като по течаща водица.

За сефте блондинката ще отвори и вратите на дома си, като пусне камерите директно в спалнята й с Християн Гущеров, но по тази тема едва ли ще бъде толкова откровена. Припомняме, че отдавна се говори как бившата Гонзовица задоволява всяко едно капризче на благоверния си, стремейки се да не го накара с нищо да се разочарова от нея.

Е, понякога това изиграва лоша шега и се оказва най-голямото разочарование, последвано от неистова скука, но разбира се, не й го пожелаваме.