Известната актриса и носителка на престижната награда Оскар Хали Бери провокира със снимка в профила си в Инстаграм. Там се вижда как звездата от Жената котка е чисто гола на балкона на къщата си с чаша вино в ръка.

Фотосът е придружен с текст, че прави, което си поиска. 56-годишната актриса добави и към почитателите си, които са над 8 милиона „честита събота“.

Хали Бери пие вино гола на балкона си

Все пак на снимката тя прикрива гърдите си с ръка, а надвесването над балкона позволява да прикрие тялото си в долната част със сенки. Чаровната актриса остави другото на въображението на последователите си.

Горещата публикация разбуни феновете, които за минути публикуваха хиляди одобрителни коментари към нея.

Неотдавна тя пак публикува гола снимка от банята си, което отново подлуди милионите й фенове.

Хали Бери пие вино гола на балкона си - Снимка 2

Тя е родена в Кливланд, Охайо през 1966-та година и единствената в света актриса от афроамерикански произход, която е наградена с най-високото отличие в киното индустрията Оскар.

Известна е с главната си роля в лентата Жената котка от 2004-та. Хали Бери участва в различни телевизионни продукции от 1989-та година. Дебютът си в киното прави в ситкома Living dolls.

Тя също е и първата афроамериканка участвала на престижния конкурс Мис Свят през 1986-та година, където се класира на 6-то място.

Източник: lupa.bg