Данна (Даниела Пирянкова), на която Слави Трифонов даде път в шоуто си заедно с Крисия преди години, днес е неузнаваема чалгарка. Двете с Криси са на едни години, но докато първата се развива нормално и е едно съвсем естествено, чаровно и даровито момиче, то Пирянкова се олива все повече.

Явно, защото като малка беше твърде невзрачно, пълно и незабележимо човече, сега е решила да компенсира. Но го прави по възможно най-неподходящия, грозен и пошъл начин. Това коментират маса потребители в мрежата убедени, че е на път тотално да се провали.

Данна не само се чекне постоянно и пуска откровено провокативни снимки, за радост на изчанчени дъртаци, но и е развила мания към огромни джуки. Преди минути тя публикува поредното си фото, което е меко казано отчайващо.

Сами вижте устата или това, което се води уста, на Данна и кажете как, според вас, тя се храни нормално при това положение. На практика певачката е наблъскала толкова хиалурон в джуките си, че сякаш се стреми да засенчи прословутото "Барби" - Андреа от Бургас. Натам вървят нещата.

"Пълна гротеска е! Не се ли вижда?! Няма ли кой да й каже, че прилича на чучело?! Ако ми е дъщеря, да съм я пребила сто пъти досега", отсича потребителка в мрежата.