Сашо Кадиев гони 40-така, но на акъл явно е доста по-надолу. Мамин Сашко за пореден път показа, че хич го няма откъм съобразителност и грижа за чувствата на отсрещния човек. Още повече, когато това не е просто някой си човек, а бившата ти жена, дългогодишен спътник и майка на единственото ти (за момента) дете.

Грам съобразителност няма: Сашо Кадиев силно нарани бившата си с тези думи! (виж още + СНИМКИ)

Опиянен от любов към далеч по-младата си нова изгора - 23-годишната Ивелина Чоева, Сашко все по-често се впуска в откровения и романтични изблици, при това публични. И говори неща, с които жестоко засегна Таня Тончева, защото към нея не е бил такъв никога в живота си.

"Луд съм по Ивелина. Дотам, че ще се оженя за нея. Тя промени коренно отношението ми към брака, а и досега не бях познавал истинската любов, не беше ме спохождала. Но ето, че с Ивелина се срещнахме през 2019-та като тогава всеки имаше своя път, своя живот. А днес, три години по-късно вече сме едно - един път, едни мечти", заплесна се Александър Кадиев, който се скъсва и да пуска романтични песни и послания към Чоева в мрежите.

Близки до него и бившата му обаче разкриха, че Таня я е заболяло след всичко това. Въпреки че двамата със Сашко вече не са заедно и тя не иска да си го връща, да чуе, че друга обичана така, както тя никога не е била... е наистина кофти ситуация.