Нашето холивудско момиче Мария Бакалова е влюбена и не крие страстното си влечение към... жена. Това е чаровната мулатка, която виждате на снимката и с която Бакалова е заснета в наистина горещи и провокативни сцени. Не си отпускайте много фантазията обаче, защото бургазлийката не е обърнала "плочата", просто засне новия си филм.

В него тя е мацка с леко обратни наклонности, но не това е най-същественото. Филмът, който носи името "Убийствена игра", е хорър - типично по американски и тя споделя, че гарантирано ще завладее зрителите. Мария беше на премиерата на филма, облечена в черна рокля, бижута и аксесоари на отново прочути световни дизайнери.

Явно Бакалова вече твърдо си е намерила мястото в Холивуд и не смята да се връща у нас, да не е луда. Булгазлийката е добре приета зад океана и това си личи от новия филм, както и преговорите за трети, които води в момента.

Колкото до "Убийствена игра", сюжетът е типичният за холивудските хоръри от поне няколко години насам. А именно - групичка млади хора отиват в планината, където искат да се забавляват в уединена хижа. Първо всичко е ток и жица, после обаче започват да измират един след друг. Кой ще оцелее и дали самата Мария ще е сред тях?!