Антон Радичев и Емилия Боянова вече са съпрузи!

Честито и по вода да им върви! 75-годишният Антон Радичев се венча за втори път, а булката му е поетесата Емилия Боянова. Двамата са от няколко години заедно и Антон все споменаваше, че си приказват за сватба, но все отлагаха, защото не били първа младост. Е, щастието не е само за младите, така че събитието вече е факт.

Радичев и Боянова подписаха граждански брак, но в съвсем тесен кръг, заради годинките, а и защото не искали много "тумба-лумба". Разбира се, за да им върви в живота, почерпили и поляли щастието, както си му е редът, в ресторант с приятели и близки.

Нещо повече - младоженецът Антон спази и традицията да подари меден месец на своята съпруга, макар в случая да не е точно месец, а може би седмици. Но заведе булката си в прекрасния Созопол, където ще им излезе хем красиво, хем и евтино. Ще плащат само по десет лева на нощувка, защото са настанени в подновената база на Народния театър.

"Взели сме си ракийка и кисело зелце. Емито прави чудни сармички, които аз с охота ям, както зимата, така и лятото. Чудно се разбираме и вярвам, че ще изживеем останалата част от годинките си мирно и в хармония. Това му трябва на човека - друг човек, нищо повече", философства Радичев.