Само година след завръщането си в Нова телевизия, Ники Кънчев отново напуска екрана.

Популярното му шоу "Голямото преследване" остава изключено от програмата за есента. На негово място се завръща легендарното "Сделка или не", но този път водещ няма да е Румен Лукав, а Ненчо Балабанов.

Гонят Ники Кънчев от Нова ТВ, на негово място слагат...

"Сделка или не" ще бъде излъчвано вечерта в делнични дни, в 18:00 часа. Зрителите вероятно добре помнят правилата на играта – студиото разполага с 24 затворени кутии, съдържащи суми от 1 стотинка до 100 000 лева. Участникът избира реда, в който ще ги отваря, с възможност да спечели утешителна награда или сума от една от кутиите. Това ще бъде 12-тият сезон на предаването, което дебютира през 2005-та година и продължава до 2009-та, след което прави пауза от една година и продължава да стои на екран още 6 години. След това последва нова пауза.

Гонят Ники Кънчев от Нова ТВ, на негово място слагат... - Снимка 2

От Нова не се разкриват причините за смяната на Румен Луканов като водещ, но заявяват, че предстои въвеждането на много нови елементи в предаването. Продуцент на новата версия става "Нак-Зак Вижън". Той е също и продуцент на предаването "Семейни войни", излъчвано всеки делничен ден от 17 часа. За разлика от "Голямото преследване", "Семейни войни" ще продължи да се излъчва.

Гонят Ники Кънчев от Нова ТВ, на негово място слагат... - Снимка 3

От телевизията информират, че предаването на Ники Кънчев няма да бъде част от есенната програма, но това не изключва бъдещото му завръщане на екрана.

Също така, в момента се провежда подбор на кандидати за участие в "Сделка или не". Тези, които искат да опитат късмета си, могат да попълнят кастинг формата на уебсайта на Нова телевизия.

Източник: blitz.bg