Денят на Октомврийската революция – 7 ноември отново ще е празник в България, но този път музикален, защото Богдана Карадочева и благоверният й Стефан Димитров са резервирали зала №1 на НДК за грандиозния им концерт, наречен „Безнадежден случай“.

 

След като спектакълът отбеляза изключително успешна премиера в Града под тепетата, сеща ще зарадва и софиянци.

Богдана отбелязва, че след фурора им в Пловдив, техни приятели настояли да изпеят най-големите си хитове и в София. След дълго премисляне със съпруга й решили да приемат и това предизвикателство. Концертът е насрочен за 7 ноември в зала №1 на НДК, с начален час 19.30.

 

Голям стрес за Богдана до 7 ноември

 

Към днешна дата певицата е много ангажирана с организацията, тъй като следи лично всичко изкъсо, а и репетира активно. И макар това да е голям стрес и напрежение, Богдана Карадочева е решена да премине през всичко това, защото е наясно, че изкуството изисква жертви.

 

Кралицата на шансона подчертава, че освен нея и Стефан на сцената ще излязат Михаил Белчев, Васил Найденов, Виктор Калев. Братя Аргирови, които бяха гости на пловдивския концерт обаче този път няма да могат да присъстват, тъй като по същото време имат ангажимент в Норвегия.

Източник: Уикенд