Неотдавна Дара сподели нещо интересно със своите фенове в социалните медии, което дава ясно да се разбере, че тя не само е късметлийка, но също така е изключително щастлива в момента от своя живот. Тя, като гост в предаването "Като две капки вода", наблюдаваше имитация на собственото си изпълнение и сподели нещо, което случайно е открила в градския парк - четирилистна детелина.

Голям късмет споходи Дара, тя крие, че... СНИМКА

В профила си тя написа "Ехааа" над кадъра, като това веднага предизвика реакции и коментари от нейните последователи. "Това е истински късмет!", "Браво!", "Какво си пожела?" са само малка част от коментарите.

Голям късмет споходи Дара, тя крие, че... СНИМКА - Снимка 2

 

За момента обаче, изпълнителката не споделя нищо конкретно относно своето, както и не отговори на никой от зададените й въпроси. Ще трябва да изчакаме и да видим какво е подготвила тя в близко бъдеще и в личен план.

Голям късмет споходи Дара, тя крие, че... СНИМКА - Снимка 3

Пълното име на известната певица е Дарина Николаева Йотова, като е родена през 1998-ма година в морската столица на България.

Става популярна през 2015-та, когато взима участие в ТВ риалитито X Factor, като тогава е едва на 16 години. Тогава нейният ментор е певецът Криско. Успява да достигне на финала и заема 3-тото място.

От 2015-та започва и кариерата й, като от тогава е на сцена, издава множество песни и взима участия.

Източник: blitz.bg