Предвид множеството слухове за отношенията между басиста и вокалист на „Ку-ку бенд“ Георги Милчев и Слави Трифонов, Годжи не издържа и извади на показ цялата истина.

 

Той подчерта, че двамата са приятели, при това в истинския смисъл на думата, а закачките помежду им са само за забавление на зрителите. Освен това многократно е признавал, че именно Дългия е човекът, създал всичко около тях, тъй като има изключително добро усещане за това.

 

Познанството помежду им датира от първия срок на осми клас, но Трифонов бил по-голям – в 11 клас. Като най-голям късмет в живота си басистът определя именно фактът, че е в „Ку-ку бенд“ и е имал възможността да срещне хора като тях. Онова, което не му се е случило, но пък и не съжалява за него, е футболът – бил много добър, тренирал в „Ботев“ Враца, но не стигнал по-нагоре.

 

Годжи не издържа, призна нещо неочаквано за Слави Трифонов

Определя Слави като човекът, структуриращ най-добре това, което се случва в предаването и бърза да допълни, че той е некомпетентен на съзнателно ниво, макар да е чел различни книги за взаимоотношенията между хората.

 

Що се отнася до напусналите шоуто, басистът подчертава, че това си е тяхно решение, макар да не обича това развитие на събитията. Не пропуска да отбележи, че само за един човек, тръгнал си от екипа не съжалява. Отказва да назове името му, но посочва, че е бил депутат.

 

Не на последно място разкрива, че в екипа им, най-важна е дисциплината и отнасят глоби дори за минимални закъснения.

Източник: show.blitz.bg