Зловещо! Само така може да се опише това, което се случи с Анелия през последните дни. Суетната чалга дива, която е прословута с манията си за красота и това, че дори дава да снимат предимно единия й профил, сега е в шоково състояние - тотално обезобразена.

Лицето на Анелия е страшна гледка, цялото изкривено и подпухнало. Картинката е ужасяваща дотам, че певицата моментално отмени няколко от участията си и се затвори у дома, като не дава дори на любимия си Любомир Захаринов да я види.

Гледката е страшна: Лицето на Анелия е обезобразено, отчаяната певица отказва участия! (виж тук + шокиращи подробности)

Причината за тази драма не е нова разкрасителна операция, а голямо объркване в кабинета на стоматолога. Знаем, че Анелия държи на зъбите си и отишла при ортодонтист, който да оправи усмивката й, защото имало неща, които не си харесвала от предишния път.

Е, човекът така я "оправил", че се запушил въздушен канал и оттам цялото лице на певицата се обезобразило. Анелия е в страшен шок, но следва стриктно всички препоръки, пие лекарства и чака този ад да отмине. Докато това не се случи обаче, няма да я видим да се покаже никъде и то съвсем разбираемо.

"Това е рискът за всички, които не се спират - ту едно, ту друго за пустата му хубост. Ама после като изреват, какво било станало... Че какво да стане като не се кротнахте", коментират в нета.