Гери-Никол определено си пада по биячи!

По биячи и здрави момченца си пада Гери-Никол. Яката дупара, която преди беше ар енд би сензация, а сега си е просто дупара, показа за сефте снимка на новия си приятел. Тя публикува в мрежата само ръката на въпросния, което обаче е повече от достатъчно, за да разберем какъв е. Гаджето на варненката е стиснал получен трофей, а кокалчетата на прътите му са целите в рани, които ясно издава, че най-вероятно е ММА боец.

Друго обаче прави също впечатление и това са изгризаните до дъно нокти на изгората й, а този навик, в повечето случаи, говори за нервен характер и холеричен темперамент. При все, че Герито и тя не е от най-спокойните и кротки момиченца, представяме си до какви ескалации могат да доведат неизбежните им скандали занапред.

Е, сега двамата са далеч от тях, разбира се, защото още са в зората на любовта и тръпката. Гери-Никол не иска да издава повече за мъжа до себе си, поне на този етап, защото имаше горчив опит с предишния си - също ММА боец. Това бе Дани Илиев, по когото тя бе луда, но който я заряза изведнъж и май заради друга.

"Горда съм с теб", написа певицата на снимката на новия си мъж и това беше единственото, с което потвърди, че е обвързана. А в мрежите тутакси започнаха залагания на въпроса колко ли ще издържи новата й връзка.