Гери-Никол чукна 24 в типичния си стил!

В типичния си стил посрещна поредния си, 24-ти рожден ден, певицата Гери-Никол. Той май едно си варненката знае, едно си бае... Едва ли ще има учуден, ако кажем, че принцесата на татко се появи по дупара на партито. Рокличката й беше толкова къса, че при всеки по-провокативен танц, каквито тя умее, задницата й лъсваше цялата навън.

На купона бяха приятелите й Цецо Андреев и Ивайло Колев, а най-важният гост беше Мартин - новото й гадже, което също като бившия, е ММА боец. Герито си пада по откровено лошите момчета, със силни удари и видими белези по тялото.

Въпреки че приятелят й бе до нея обаче, тя шокира всички с това, че на няколко пъти сама се опипваше и то яко. Варненката танцуваше като във филми за възрастни, въртеше задник и стискаше напомпаните си гърди с ръце. Със сигурност не един от наблюдателите е получил е*екция, майтапеха се наоколо.

Знаем, че Гери-Никол показва за сефте мъж до себе си след връзката си с Дани Илиев, който я заряза заради друга. Тогава тя преживя тежко раздялата и най-вече заради нараненото си его, а не толкова от искрена любов. Колко ли ще трае новата й връзка, готови са вече да се обзалагат последователи в нета.