Небивал интерес и коментари се вихрят във  Фейсбук само след няколко издания на музикалното шоу.

Новият  сезон се следи от доста хора, а един   от тях се оказа не кой да е, а големият български певец Георги Христов. Той рядко спестява дързост и директност в изказа си. Често е откровено вулгарен. Умения в боравенето с метафори показа този път.

"Гласът на България е ниво цирконий! Брилянтът е скъп! Равносилно да изляза и да изнеса концерт на пълен плейбек..! Разбираемо, да буфосинхронирам! Не бих си позволил! Няма ценители на скъпоценности! Добавям! Не бих!!!"-коментира певецът във Фейсбук.

Последователите му харесаха публикуваното от него, някои от тях влязоха в тона и стилистиката. Една от реакциите гласи, че журито продава краставици и тиквички.

Георги Христов изригна: Мощна критика срещу „Гласът на България“

Актьорът Стефан Рядков също не спести мнението си:  "Така е приятелю, буфосинхронисти много! Истински певци малко! Жалко!".

„Гласът на България“ е най-гледаният телевизионен формат, стартирал тази есен в ефира на родните телевизии. Фолк певицата Роксана също не се стърпя и даде израз на гнева си от това, което се случи с брат й в предаването. Тя дръпна унищожителна критика в ТикТок, насочена към журито. Радослав стъпи на сцената на "Гласът" и изпълни емблематичния хит на Korn "Freak on a Leash", но не получи одобрение от нито един от членовете на журито, които така и не се обърнаха накрая. Нещо повече - след изпълнението му заявиха, че е пял безлично.

Източник: blitz.bg