Георги Блажев се сгоди в края на март за любимата си Ива Папазова и причината за това вече е ясна.

 

Панелистът на Гала съобщи, че очаква дете от ученичката на Стефан Данаилов, която е в шестия месец на бременността си. Това личи и от наедрелия й корем. Двойката посрещна в Париж рождения му ден, който бе на 20 юни. С тях бе и синът от първия му брак – малкият Боян.

Авторът неведнъж е казвал, че е напълно готов за второ дете и ето че мечтата му е напът да се сбъдне. Пред свои близки споделил, че нямал предпочитания за момче или момиче

 

Георги Блажев е в очакване на втората си рожба

Явно Ива кара лека бременност и безпроблемно лети със самолет. Екскурзията била организирана най-вече заради 4-годишния Боян, който много искал да посети „Дисниленд“.

Засега момчето приемало добре новината, че ще става батко, разбирало се добре и с мащехата си. Блажев има един развод зад гърба си, но не се плаши отново да надене брачната халка. Той се сгоди за актрисата Ива след едногодишна връзка и няма търпение да я заведе до олтара. Казва, че е открил сродната си душа в нейно лице и е категоричен, че иска отново да опита от семейния живот.

 

Запознати издават, че Георги отдавна планирал да предложи брак на половинката си, но изчаквал подходящия момент. Междувременно тя забременяла и нямало накъде да отлага повече. Датата за сватбата още не е насрочена, но по всяка вероятност ще е след появата на бебето.

 

Иначе годежът на двойката не минал по план, но за щастие всичко приключило с усмивки и добро настроение. Георги споделя, че Ива за малко щяла да намери пръстена в раницата, преди да й предложи. Категоричен е обаче, че макар нещата да не минали по план, нямало как да е по-хубаво. Цял живот следвал сърцето си и точно започнал да се съмнява в GPS-а му, когато се уверил, че всичко е наред. И си прави извода, че просто го е прекарал през заобиколния път.

 

Категоричен е, че човек не трябва да се плаши от грешките от миналото си, а да гледа смело напред към бъдещето.

Източник: Уикенд