Певецът пусна снимка в социалните мрежи, на която е само по кърпа и държи роза в ръка. Явно се готви за интимна среща, но не става ясно с кого. Оставил е феновете си само да гадаят.

„Сладур”’, „Ще те изям“- пишат фенки под снимката.

Галин обаче е прекалил с естетическите корекции.  Няма нищо общо с външността в началото на кариерата си. За разлика от свои колеги, певецът не се притеснява да говори за това.

Галин се появи само по роза

Той бе поканен да е следващия ерген в култовото предаване, но след като дълго размишлявал, решил да откаже, въпреки че е голям фен на шоуто. Певецът споделя, че не се вижда в такъв тип мероприятия. Не му харесва дозата игра, която има . Той не вярва, че момичета са отишли, за да търсят  любовта, а по-скоро за да станат известни.

Певецът  ревностно крие личния си живот и любовните връзки. Той казва, че колегите му, които изкарват личния си живот на показ, не са спечелили нищо от това. Смята, че влюбените се разделят от натиска на медиите. Получават се интриги.

Галин споделя, че не се чувства самотен и може да каже, че на този етап е щастлив в личен план. За него това е най-важното нещо.

Източник: България Днес