Галин разказва, че е израснал в бедно семейство, което се занимавало с музика. Не съжалява за това, понеже бедността е изградила характера му. Казва, че често е бил шамаросван. Учил в музикално училище в Добрич. 

„На 19 години дойдох в София. Преди това работех на Златни пясъци и точно за три дни се организирах и голямото приключение започна. Работех в бар, там се нагледах на какво ли не“-спомня си идолът.

След това настоящият певец заминава за Германия. Не чувства тази държава като своя и бързо се завръща в родината. Тогава приказката започва.

„Гергана ме откри и ми предложи да направим дует. Нещата в кариерата ми не вървяха, докато слушах другите хора  какво трябва да пея. Когато започнах да правя нещата така, както аз ги чувствам, нещата започнаха да се случват“ – разказва Галин.

Красавецът споделя, че през 2019 г. преживява тежка раздяла. Бил във връзка със звезда от неговия бранш. Тогава за кратко въпреки,, че кариерата му е на върха, не вижда смисъл в живота. Тогава вярата в Бог го спасила. С молитви бързо се възстановил.

Източник: bTV