Тя показа огромния си бюст, който е покрила с черно изрязано горнище, а зърната й са настръхнали от водата. На всичкото отгоре е сложила и скъпарски слънчеви очила. Тя си почива активно, но не споделя къде. Като имаме предвид финансовите и възможности едва ли е в България.

Фурията не спира да пуска снимки. Преди дни се пусна в изрязана рокля. Коланът скача чак до деколтето й.

Галена си ги показа

В най-големите жеги Галена се разхожда с кожени ботуши и се прави на каубойка. Скандалите около нея не стихват. Лъсна скандалната истина как отслабна толкова драстично-слагала си инжекции за диабетици. Това е изключително опасно и най-лошото е, че дава пример на невръстните си фенове.

Истината е, че певицата вече не прилича на себе си от слабост. Няма нищо общо с пухкавата красавица от началото на кариерата й. Тогава се радваше на апетитни форми, имаше добре изразени скули и изглеждаше доста по-добре от сега. Но както е казал народът-всеки си има вкус. Галена направо се  е вманиачила върху  темата за килограмите и не знаем до къде ще стигне.

За сметка на това пък кариерата й върви стремглаво нагоре. Последната година вади хит след хит и взема челни места в чалга класациите.

Източник: България Днес