Галена и Преслава слоиха край на напрегнатото мълчание помежду им. След като не си говориха в продължение на години и само от време на време си разменяха по някоя реплика чрез медиите, двете най-после се помириха и започнаха отново да си общуват.

 

Идва ли са станали отново първи приятелки, но поне вече се търсят по поводи и си честитят рождените дни, макар и не в социалните мрежи. Последно двете се чули за професионалните си юбилеи като си пожелали да устискат поне още десетилетие, а след това щели да му мислят.

 

Преслава и Галена, са открития на Милко Калайджиев. Двете дори стартират заедно в бранша и живеят заедно на квартира, делейки си разходите за битовизми, дрехите и дори гримовете. Двете дори станаха звезди почти по едно и също време.

 

През 2008 г. Преслава дори сподели наградата си „Певица на годината“ с Галена, изтъквайки, че също я заслужава. Пренесоха дружбата си и на сцената като направиха успешните дуети „Хайде, откажи ме“ през 2011 г. и „Живей“ през 2015 г. Затова всички се изненадаха от разрива, който настъпи помежду им през 2016 г.

Двете упорито избягваха въпроси една за друга по време на интервюта или пък отговаряха подчертано сдържано, без да разкриват детайли около разлъката си, а и помежду си не говореха.

 

Интересното е, че те никога не са се карали, само приятелските им отношения приключили, но продължавали да се уважават. Разривът им бил толкоз сериозен, че дори не се поздравявали за рождените дни. Неяснотата около причината за развалената им дружба провокира редица слухове, като най-тиражиран е този, че двете се изпокарали заради фирмената награда „Певица на годината“.

 

Добричлийката се обидила, че колежката й отдава твърде голямо значение на приза и се поддава на внушения. Галена пък недоволствала, че Преслава е като „абонирана“ за въпросния приз.

Според по-пикантната версия пък двете имали интимни отношения с един и същ мъж. Спряга се името на Фики Стораро.

 

Затоплянето в отношенията между двете певици настъпи също толкоз изненадващо, както и разривът им.

Източник: Уикенд