Фолк певицата Галена е аут от „Гласът на България“ след гафа със сгрешения номер за гласуване в полза на нейната състезателка Соня Михайлова.

 

Галена обаче така и не разкри мотивите си да скъса с предаването, но за сметка на това сподели плановете си за нов голям проект.

 

Напускането си тя обяви с публикация в социалните мрежи след големия финал на деветия сезон на шоуто. Не пропусна да каже добри думи за екипа и колегите си от треньорската четворка.

Категорична е, че е изпълнила мисията си – на сцената да звучат повече от прекрасните ни български песни. Подчертава, че обича да спира, когато й е най-хубаво и затова е време за следващия й голям проект.

 

Част от феновете на Галена я обявиха за най-компетентната представителка на лекия жанр, която е била треньор в предаването на bTV. Много почитатели я хвалят за златистата рокля, на която заложи на финала на шоуто, а други й пожелават успех в следващия проект.

 

Разбира се не липсват и съмнения, че Галена е обидена след гафа на водещия Иван Тишев, който съобщи номерът за подкрепа на Жаклин Таракчи, вместо този на Соня Михайлова. Това до голяма степен сведе почти до нула шансовете на народната певица да продължи до финала.

 

Макар Галена за момента да не разкрива какъв е този голям проект, според мнозина може да е получила гореща оферта от конкурентната Нова тв. По всяка вероятност през пролетта медията ще излъчи поредния касов проект на Маги Халваджиян. Разбира се възможно е звездата от Смядово да стане част и от напълно нов формат, за който все още не е обявено в общественото пространство.

 

В същото време може проектът, за който говори да е просто нова песен или албум, предвид факта, че от половин година феновете й не са чували нищо ново от нея. Може пък да планира турне в концертни зали, което да замени пеенето й в кръчми.

 

Всъщност напускането й от Гласът на България не е никак изненадващо, предвид факта, че още миналата година говореше за това. Тя сподели, че договорът й с bTV стоял в продължение на седмици в колата й, преди да го подпише.

 

За момента всичко остава в сферата на догадките, докато Галена не реши да хвърли повече светлина по темата.

Източник: Уикенд

 

Галена аут от „Гласът на България“ след гафа със Соня