Стефан Николов най-сетне започна работа. Той стана телевизионен водещ като жена си, но в далеч по-неизвестна телевизия. Ветеранката в Нова телевизия пожела успех на половинката си и му каза в ефир, че го обича.

Той никога не e имал сериозна професия до сега. Занимаваше се с отглеждането на пчели. В момента води предаване по бившата телевизия „Българе“, която вече има ново име – „БГ плюс“. Преди него пък сутрин се изявява Сашо Дойнов, чийто син участва във „Фермата“.

Гала си има сериозна конкуренция: Кой е това?

Всеки делник се излъчва предаването, което е час и половина. Уикендите звездната двойка е оставила за почивка в къщата им край язовир „Искър“.

Припомняме, че преди години Стефан помагаше на Гала във воденето на „На кафе“. Идеята бе на тогавашната продуцентка Тара Нури, която днес заема шефско място в Нова. Той се справяше добре с коментирането на забавните  новини, за разлика от сегашния панел при любимата му, които са доста скучни, но пък многословни.

Половинката на Гала  догодина изпраща единствената си дъщеря абитуриентка, така че със сигурност се нуждае от пари. Заплатата му в тази телевизия обаче е почти символична, особено в сравнение с Гала. Най-вероятно не се чувства добре жена му да го издържа.

Източник: hotnews.bg