Анелия споделя, че възлюбеният й Любомир дълго време обмислял възможността да й подари нещо, свързано с работата й.

 

Причината подаръкът му да се забави е фактът, че тя не е от тези, които допускат мъжът в живота й да се меси в бизнеса й и допълва, че същото важи и в обратна посока. Когато обаче му пратила мелодията на „Любо(в)“, той толкоз много я харесал, че възкликнал: „Това е песента, която ще ти подаря“ и разбира се Анелия не могла да откаже.

 

Гаджето милионер на Анелия й подари песен, посветена на него

Двамата живеят под един покрив и са заедно от година и половина. По всичко личи, че помежду им цари пълна хармония. Анелия отбелязва, че Любо е много специален човек в живота й. Припомняме, че певицата има и пораснала дъщеря – Ивон от бизнесмена Коко Динев. 

 

Спомня си през сълзи, че напоследък когато пеела по празници винаги се натъжавала, тъй като нямала любим мъж до себе си. На всяка Нова година, когато почитателите й се поздравявали с любимите си след полунощ, тя се извръщала настрани, за да избърше незабелязано сълзите си и да продължи да пее. Давала си ясна сметка, че има нужда от любов, с която да споделя.

 

Това е и причината, поради която певицата прави всичко по силите си, за да задържи баланса между личния и професионалния си живот. Към днешна дата вече не препуска по ангажименти, а поема само по два седмично. Щастлива е, че с Любомир Захаринов са успели да намерят компромисен вариант – да са заедно достатъчно време и в същото време всеки да има време да прави това, което обича.

Източник: Уикенд