За поредна година Бони си пожелава здраве по повод рождения й ден. За нея то е най-важното като допълва, че е добре да има и много участия, изпълнени с позитивна енергия, веселие и купонджийство. Признава, че все още има неосъществени желания и предполага, че вероятно не им е дошло времето.

 

Определя като най-голям подарък възможността да е заедно с най-близките си приятели на празника. Понякога се радва и на случайни срещи. Няма материални претенции и никога не е казвала какво иска, но винаги е била приятно изненадвана. Макар вече да е доста голямо дете, все още се радва на подаръци. Спазва максимата, която е чувала от възрастните хора, че рождените дни трябва да се празнуват весело и шумно, за да бяга злото.

 

Фолк певицата Бони: Аз на 50 години?! Не мога да повярвам, грешка е!

Печели парите си от 12-годишна – от тогава работи с оркестри. Парите отивали при двамата й братя, а за нея, каквото останело. Никога не се е сърдила, защото искала да работи и да печели с труд. На 13 години вече си купувала сама тетрадки и учебници, дори и дрехите. Имала си и джобни. На по-късен етап започнала да се грижи и за родителите си. 

 

Вярва в това, че животът на всеки е предначертан, но е категорична, че не бива да разчитаме само на това, а трябва и ние да направим нещо.

Старае се да забравя лошите моменти в живота си и винаги е позитивно настроена. Върви напред, без да отдава специално значение на трудностите.

 

Определя любовта като едно от най-важните неща в живота, защото без нея човек не може да живее. Специално за нея, тя е всичко, когато не е объркана с нечисти неща, претенции, болни амбиции, ограничения, сметки и пазарлъци.

 

След петилетка вижда себе си по-успяла от сега, с още хитове и албуми. Предполага, че ще бъде прекрасна съвременна баба, но се надява дъщеря й Михаела първо да завърши магистратурата си и след това да мине към създаването на семейство.

 

Преди да загуби родителите си, винаги спазвали традициите за Коледа и Великден, които очаквала с нетърпение. От дете помагала на майка си в приготвянето на ястията – от погачата до сармите. Сега отново готви – за двете с дъщеря й.

Източник: Уикенд