Красивата фолк дива Кристина ежедневно борави с контрабас на стойност 50 хил. лева!

Интересно разкритие в ефира на Фен ТВ направи привлекателната фолк дива Кристина. Тя сподели за предаването "Зад кулисите", че не е като всички певици в този жанр, защото още от доста малка се занимава с музика. Младата хубавица имаше предвид, че умее да свири на тамбура и контрабас, което е рядкост в нейните среди. Тя се е научила на това в Широка Лъка, но още от дете има развити музикални заложби, не само певчески, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_329562" align="alignright" width="199" class=" "]Тази фолк дива преобърна всички представи Тази фолк дива преобърна всички представи[/caption]

Разкритието на красивата фолк дива Кристина преобърна всички представи за представителите на попфолка. От години се счита, че това е жанр, където певици без кой знае какви музикални заложби се подвизават и изкарват пари чрез визията си. Кристина обаче е доказателство, че не при всички е така, тъй като тя има талант и в свиренето, както виждаме. Интересното е, че контрабасът, който използва, е на стойност от цели 50 хил. лева. Той е бил притежаван преди от басиста на най-прочутия камерен ансамбъл в цял свят.

Кристина свири всеки ден, но уменията й не свършват дотук. Привлекателната фолк дива разкри в ефир още, че е дирижирала народни състави, което изобщо не е лесно. Тя има опит в народната музика, а от няколко години се подвизава и в редиците на попфолка.

Действително повечето певици от този жанр не са на необходимото музикално ниво и не пеят особено добре. Това се забелязва и в музикалните риалити формати, където участниците с изпълнения на попфолк парчета бързо биват пращани у дома.

Все пак обаче има фолк диви, които имат заложби и талант. За разлика от Мария от "Пайнер", която няма дори средно образование в музиканото си училище, Кристина явно има качествата да стане новата звезда, излъчвана по Фен ТВ.