Андреа получи поредната порция виртуални шамари!

"От сърце те молим, не се показвай без фотошоп! Като гледаме си го овладяла до съвършенство, така че продължавай да се развиваш и благодарим, че мислиш за здравето и психиката ни! Щото, извинявай, но без фотошопчето си страшна, бате! Нема да можем да мигнем, па и куршуми ще си леем", пишат потребители под поредните фотоси на Андреа, на които видимо пак се е престарала с корекциите.

Дама я попита няма ли най-после да се покаже малко по-истинска, но мнозина моментално я контрираха, че са "мерси" от подобно наказание. "Ти виждала ли си я на живо, защото аз съм я виждал. Картинката е ужас, човек, малък ужас. За разлика от з@дника й, който е голям. И от увисналите вимета, които тресе", коментира спомените си от нейно участие потребител.

На друга снимка певицата се е пльоснала върху кон като буквално му е легнала отгоре. А още първият отзив под фотото е: "Като гледаме, бая тежичко му идва на животното. Гледай да не му скършиш гръбнака"...

Разбира се, Андреа и админите й старателно трият всеки неудобен за нея коментар, но се случва да изтърват временно някой (и те са хора, тоалетна ползват най-малкото). Лошото е, че бившата на Кобрата така и не проумява, че писанията на феновете не са от злоба към прекрасното й същество, а предизвикани от неадекватността й към самата себе си.