Камелия взриви с поредната си порция голотии!

С поредната си порция голотии взриви мрежата Камелия, която явно не иска и не иска да си приеме годинките. И да осъзнае, че отдавна вече не е онова момиче от клипа "Златна рибка". Е, тя може и да не ще, но потребителите го осъзнават. И направо я попиляха от коментари, при това не само уж "завистливите" жени, но и много мъже.

Както сами я виждате, Камито е на море и първата й работа е да се пльосне с разголени снимки оттам в нета. Това хубаво, но вече прекали. А и като гледаме фигурата й - да, тя е стройна и слаба, но по корема определено няма плочки и личи, че принадлежи на зряла жена. Певицата е на 51 години, наясно сме с това.

"Все едно гледам баба си гола. А гащите няма ли да ги свалиш?! Как не ти омръзна, бе?! Как те търпи Цветин?!", "Лелче, осъзнай се! Бива криза на възрастта, ама ти хептен се оля, бе! То не си смени физиономията, то не ти опознахме цялата анатомия... Сещаш се, че с тези чалъми по-млада няма да се докараш, но по-смешна определено", коментират потребители.

И де факто са прави. Камелия наистина мина границата, за разлика от колежките си като Есил Дюран например, които имат перфектна фигура, но никога не са си позволили подобни вулгарности. И не само Есил, една Глория също... и много други.