Венцислава Тафкова се държи все по-пошло!

Миската Венцислава Тафкова, която подлуди света с претенциите си за класа, възпитание и интелект, показва точно обратното. За кой ли път... Пловдивчанката с напъни да става столичанка бе заснета край басейн на Свети Влас по... цици. Всъщност гледката повече приличаше на тресящо се голо виме пред очите на чичаци, тъй като Венцито старателно си наблъска бая кубици силикон в пазвата.

И точно това бе и ефектът от номера й - в голотиите й бяха вперили очи единствено загорели и доста одъртели мераклии, докато младите мъже и момчета дари не я поглеждаха. Знаем, че Тафкова е от сравнително богато семейство, но постоянно повтаря, че иска мъжът до нея да е перспективен, успял, истински мъжкар - в превод богат...

Тя опита да завърти главата на Мартин Елвиса, но бившият на Емануела само си направи кефа с нея за няколко пъти и й би шута. "Той с Ема не можа да се кротне, където е милиони пъти по-хубава, та с тая ли?! То не е само да покажеш циците и задницата си, но Венцито толкова си може. Слушайте й импровизираните изказвания и плачете", смеят се потребители в нета.

Действително Тафкова вади някакво дар слово, при това мижаво, само при интервюта, които са предварително уточнени и тя е запозната с въпросите, за да си оформи отговорите. Но в "Черешката" примерно я видяхме в реалния блясък, който хич, ама хич не отговаря на заявените претенции.

Източник: Хотарена