Това сподели самият той. Пианистът отговаряше на въпроси на фенове в Инстаграм. На въпрос би ли се върнал пак в шоуто, той категорично отговори не, но не все пак се застрахова, като каза, че човек никога не трябва да казва никога. Срещите му с десетки момичета изобщо не му липсват.

Ползите на шоуто са, че го направи известен в цяла България. Поддържа добри отношения с повечето участници.

Генчев разказва, че е имал прекрасни и уникални преживявания там. За тях ще си спомня винаги. Срещнал е ценни, дълбоки и разнообразни хора, които днес нарича приятели.

Евгени Генчев с шокиращи разкрития за „Ергенът“

Ергенът е вегетарианец. Събужда се много рано сутрин с йога и студен душ. След това идва време за закуска. Става от дясната страна на леглото винаги, което показва, че е суеверен.

Предаването, което го направи известен се радва на изключително голям зрителски интерес. Евгени може  да не иска да се върне там и да бъде в центъра на вниманието на толкова момичета, но преди дни стана ясно, че участничките от стария сезон се записали отново на кастинг.

Щастливката Валерия успя да спечели сърцето му. Носят се слухове, че двамата са се разделили след края на шоуто, но пианистът ги отрече.

„Все още съм с Валерия. Споделяме си календара, сложно е, но намираме време“ – споделя той.

Източник: marica.bg