За това разказа самият той и призна за приятелството си с Дългия.

Случката се разиграла на път към Бургас. Водещият получил паник атака и имал чувството, че умира. Сърцебиенето му било много силно.

Воденичаров запазил хладнокръвие и помолил Слави да излезе да се разходи от колата. Той го убеждавал, че няма да умре, но Трифонов бил сигурен, че идва края. Така двамата се озовали в болницата в Бургас. След преглед  било установено, че шоуменът е получил паник атака.

Двамата са се карали много пъти, но са истински приятели от дълги години. Хубавото е, че въпреки сплетните, винаги си прощават.

Ето кой спаси живота на Слави Трифонов

От самото начало Камен изяснил пред Слави, че може да участва в телевизията му, но в никакъв случай в партията му. Не желае да се замесва с политиката.

В момента Воденичаров е в летен отпуск, но също го мъчат здравословни проблеми, свързани с гастрита му. Чувствал се добре само в чужбина, където яде качествена храна. От години се крие от медиите. Дори не качва никакви снимки в социалните мрежи, за да няма след това спекулации.

Мечтата му е да има къща в Барселона и понякога да пътува до там, но споделя, че не може да събере пари за това удоволствие.

Изтоичник: blitz.bg