Влади Въргала излезе победител след тежката битка с алкохолната зависимост. Но как точно се случи това? Той разказва, че няколко пъти е опитал да спре алкохола, но без успех. Накрая се случва нещо, за което малко хора биха му повярвали. Чува гласът на покойната си баба, която го отгледала и били много близки. Тя прошепва в ухото му „Владко“ и нищо повече. Имало болка в гласа й. Очаквал тя да му говори, но не. Тогава осъзнал, че пропилява живота си.

Влади никога не е мислил за самоубийство, макар да е бил на дъното. Стоял заключен в дома си 5 дни и помолил близките си никой да не му отваря, каквото и да се случва. Три дни бил в абстиненция и изпитвал страх и срам, но се преборил.

Ето как Влади Въргала пребори алкохолната зависимост

Обичаният актьор разкри душата си пред Алекс Сърчаджиева. Говори за раздялата с жена си. „Мен просто ме нямаше“ – сподели той и каза, че разбира защо съпругата му го е зарязала. Към ден днешен Влади бил запленен от случайно минаваща жена на улицата. Той се влюбил от пръв поглед. В този момент бил с майка си и нямало как да я заговори. Среща я втори път – тогава тръгнал след нея, но не могъл да я стигне. Надява се да я  срещне отново.

Източник: bTV