Макар Дара Екимова да не иска да оповести публично кой е младежът, чийто годежен пръстен носи, не се старае чак толкоз много да го скрие.

 

Младият мъж бе забелязан в публиката на финалите на „Като две капки вода“, където певицата се нареди на четвърто място, а годеникът й я подкрепяше от първия ред. Камерите на „Капките“ също не акцентираха на тайнствения годеник. Зрителите обаче получиха възможността да го видят много пъти, тъй като бе седнал точно зад Веселин Маринов.

 

Ето го тайния годеник на Дара Екимова (ФОТО)

При все, че лицето му да не бе на фокус, се забелязваше достатъчно добре, че да направи впечатление на околните. Припомняме, че няколко месеца по-рано певицата се появи с него на партито на bTV, с което бе сложено началото на есенния сезон.

Не е ясно обаче дали годежът се е случил преди или след партито, предвид факта, че Дара пази ревностно личния си живот.

 

Ето го тайния годеник на Дара Екимова (ФОТО) - Снимка 2

В „Капките“ тя показа, че макар да е сгодена, не прави планове за брак. Тя приема годежа им като по-високо стъпало във връзката с въпросния младеж, но сватбата засега щяла да почака. Несъмнено Дара се вълнува по-силно от кариерата си.

 

Това, което се знае е, че двамата са се запознали покрай работата си, но не става ясно дали момчето е в музикалния бранш или просто е установило връзка с нея по време на участие. Другото, което се знае е, че предложението за брак е било направено в курорта Боровец.

След своето изпълнение на финала на „Капките“, Дара изпрати въздушна целувка на годеника си. Той обаче не се вижда на снимките от заведението на Кремена Халваджиян, където е било партито след финала. Предполага се, че е отказал да застане пред камерите или е помолил да не публикуват кадрите, в които е влязъл.

 

Не става обаче ясно защо е цялата тази тайнственост около бъдещия съпруг на Дара. Факт е обаче, че ако никой не знае кой е мъжът до нея ще се избегнат тоновете клюки при евентуална раздяла. А и да не пропускаме максимата, че щастието обича тишината.

Източник: Уикенд