Пианистът Евгени Генчев посочи, че България е малък пазар и въпреки това активността му у нас, никога не е било с цел пиар, тъй като професионалният му успех зад граница е достатъчен.

 

Нещо повече, той дори определя участието си в „Ергенът“ като жертва, тъй като сега, когато излезе на улицата, винаги е под светлините на прожекторите, а съседите му викат от терасите. И допълва, че дори световноизвестни красавици си падат по него.

 

„Ергенът" Евгени най-накрая призна истината: Защо Валерия, а не Елена СНИМКИ

В този ред на мисли той посочва, че всяка монета е двустранна и има своята положителна и негативна страна. Той обаче е взел съвсем осъзнато решението си за участие в риалитио. Категоричен е, че не е изпитвал страх, тъй като е правил само това, което счита за правилно.

 

„Ергенът" Евгени най-накрая призна истината: Защо Валерия, а не Елена СНИМКИ - Снимка 2

Разкрива, че това създава и известна доза дискомфорт, тъй като точно когато си най-емоционален и искаш да правиш всичко с човека, с когото си, не можеш, тъй като трябва да се съобразиш с обстоятелствата. Дори споделя, че веднъж им се наложило да излязат с маски и качулки в 2 през нощта. Към днешна дата вече спокойно могат да се разхождат навън, тъй като вече са преживели и това.

 

„Ергенът" Евгени най-накрая призна истината: Защо Валерия, а не Елена СНИМКИ - Снимка 3

Подчертава, че Валерия е силна жена, но пък той не е търсил лесен път.

По отношение на любовните искри, прехвърчали между него и Елена, Евгени заявява без колебание, че е можел да напусне предаването само с една жена, макар да са били в Турция. За нея споделя още, че е прекрасен човек и има сериозни намерения, дори е готова да стане майка.

 

По отношение на избора му – Валерия, посочва, че е многопластов и не се свежда само до това, че е красива жена. В крайна сметка везната се е наклонила към страната, на която емоцията е по-силна. В онзи момент така е усетил ситуацията, така е постъпил.

Източник: show.blitz.bg