Емануела пет пари не дава какво ще каже семейството на поредния й мъж

Еменуела е непоправимо младо мамче. Доказа способността си да предизвиква полярни мнения дори и на изписването на малкото й бебче.

Шоубизнесът и феновете тъкмо се разтапяха от новината за второто синче на певицата и бяга атакувани с нов сюрприз от Емануела, видя kliuki.bg.

Откакто изпълнителката окончателно приключи връзката си с бившия Никола, животът й влезе в релси. Връзката и с Димитър Динев (вече старши) се оказа толкова хармонична, че научихме за нея едва когато Емануела забременя.

Вярно, интриганти не спираха да повтарят, че шавливият й „свекър” не дава съвсем благословия на младите, но за певицата не е новост да се бори с неодобрението на нови роднини. При две злобни бивши свекърви, един Динко Динев няма как да уплаши желязната Емануела.

Любимият й обаче се доказал. Въпреки приказките за раздяла, младежът демонстрирал, че на него може да се разчита. След тричасова операция и тежко възстановяване, Димитър – старши стоял плътно до своенравната си любима, която изтърпя зверски болки, за да даде живот на синчето им.

Докато бебе Митко сладко спи в луксозния медицински център, дядо се грее на остров Пукет, а мама се кани да скандализира персонала. Емануела не просто пренебрегнала лекарските заръки, а и бързала да скочи от леглото, въпреки шевовете и зверските болки. emanuela 3

emanuela 2

emanuela 4 Димитър благо изтърпял непослушанието й, докато дойде деня на изписването. Тогава фотографите заснеха Емануела красива, придружена от гордото татенце и цялата рода. Във фоайето спретнали мила почерпка, но която младата майка се подкрепи с...чаша вино! emanuela Предвид минималното количество кърма, което поемат бебетата, малкият Димитър, без да иска се е почерпил ударно за „Добре дошъл у дома!”. Единственото, което би спасило Емануела от съсипващите критики, би било уверението, че няма да кърми. Дали заради силиконовите импланти или за да запази фигурата си, певицата може да откаже на Митака „Шато маман”. Това, естествено, отново не говори добре за родителските й умения, но Емануела не е от тези, които не спят заради хорското неодобрение!