Макар Елвира Георгиева отдавна да не е излизала на сцена, едва ли сте я забравили.

 

Преди да загърби кариерата си, тя създаде редица хитове, някои от които с годините се превърнаха в евъргрийни като песента за коминочистача „Мечта за всички“.

Към днешна дата родената в Смолян естрадна звезда прекарва времето си предимно в домакинстване в семейния си палат, в медитации и четене на книги за духовно усъвършенстване.

 

Елвира Георгиева: Не мога да се разделя със суетата

Вчера тя навърши 61 години и е жалко, че е изгубила желание за регулярни певчески изяви пред публика. Споделя, че преди години отдавала огромно значение на подаръците, които получава за рождения си ден, дори искала да ги види предварително, но към днешна дата не са й приоритет. Тя е от хората, които се променят ежедневно, но нещото, което си напомня всеки ден и никога не забравя, е да се обича. Все още обаче не се е научила да приема спокойно всичко случващо й се – дори и най-лошото. Иска да се научи да преминава през трудностите с търпение и да ги приема с любов.

 

За недобронамерените и лицемерни хора отбелязва, че просто се отдръпва от тях, но не се конфронтира. Категорична е, че човек трябва да умее да изразява себе си, без значение как ще бъде прието от околните. Споделя, че макар да си е вкъщи по цял ден, никога не си позволява да изглежда развлечена – винаги е с грим и с хубави дрехи и прическа. Не крие, че е шокирана от това колко бързо лети времето и макар вече да е на 61 години, се чувства като на 20.

Източник: Уикенд