След като делото му се точеше няколко години, днес съдът постанови, че Стефан Манов - Тачо на Жени Калканджиева, влиза в затвора. Присъдата му е ефективна и той ще трябва да лежи на наровете три години и половина от днешна дата натам.

Разбира се, Манов може да обжалва и е решил да го направи, но според магистратите няма да има ефект и ще си понесе последиците. Припомняме, че това е присъдата му за побоя, който той нанесе на комшията на Жени Калканджиева преди две години. Тогава Тачо зверски преби Георги Василев, а причините бяха повече от абсурдни - съседски скандали за шум, музика и крясъци.

Помним, че самата бивша Мис България също бе водена в полицията, защото хвърляше яйца по колата на съседското семейство и крещеше в изстъпление пред вратата им по нощите.

Днес обаче, след обявената към мъжа й присъда, Калканджиева не е на себе си и буквално е в "несвяст". Близки до двойката разкриха, че Евгения първо се е разплакала, а после е изпаднала в истерия като крещяла и заплашвала, че няма да остави нещата така и нейният Тачо няма да влиза никъде, освен в дома им.

Предстои скоро да видим дали това ще се сбъдне и колко законът у нас е над властта, славата или парите.