Дивата на поп фолка Преслава ще нажежи до червено страстите в Club 33 на 11 април, когато ще се раздаде на макс със златни хитове и най-новите парчета от репертоара си, научи наш репортер. Притежателите на студентска книжка ще отбележат “малката събота” (както е по-известен четвъртъкът) с вход свободен и литри класни питиета.

 

Три дни по-рано, още в понеделник (8 април), на сцената на Club 33 ще изгрее младата фолк сензация Десита, която само преди дни пусна новата си песен, изпята в памет на голямата й любов - трагично загиналият Денис Теофиков. По време на участието й феновете ще могат да си поръчат марков алкохол на половин цена, за да бъде партито още по-горещо.

 

50% намаление на огнените питиета ще има също така във вторник, 9 април, когато Club 33 ще се пръска по шевовете под звуците на балканско студентско парти, както и на следващия ден, предвиден за любимата на младата публика Techno Trap Chalga. Петъкът и съботата традиционно са предвидени за мощно диджей парти, което ще превърне любимото на фолк маниаците заведение в най-горещата точка на нощна София.

 

Желаещите да станат част от безкрайния купон в Club 33 могат да резервират места на тел. +359 877 333 033, или на място в дискотеката в Студентски град, ул. “Атанас Манчев” 1.