Звездата на Нова телевизия има дългогодишна приятелска връзка с Папи Ханс. Тя е завършила Руската гимназия в София, а след това МИО в УНСС, където е състудентка с Папи Ханс. Двамата са много близки и до ден днешен. Имат много приятни спомени заедно.

Анна-Мария Конова е водеща на публицистичното предаване на NOVA „Пресечна точка“, което всеки делничен ден представя разширен коментар на важните теми от деня. Тя се присъединява към екипа през пролетта на 2021 г. като репортер в Новините, отразявайки политическите събития в страната. От август 2022 до август 2023 г. тя е водеща на съботно-неделния сутрешен блок „Събуди се“, докато титулярната водеща Марина Цекова e в отпуск по майчинство.

„Не пропускам негов концерт, любими са ми песните му“ – споделя Конова.

Константин Трендафилов, познат като Папи Ханс, определено е една най-лиричните души на българската музикална сцена. Макар да не е певец, както самият той казва, определено може да се похвали с доста лоялна публика.

Отношенията на изпълнителя и водещата са приятелски. Припомняме, че Папи е в интимна връзка със Сара Драгулева, която е на 27 години.

Източник:  marica.bg