Край, решено е! Юлиан Вергов няма да бъде част от журито в "Като две капки вода", което стартира след броени дни, през февруари. Знаем, че няколко години Юли бе неизменна част от съдиите в шоуто, наред с Хилда Казасян и наред с Фънки (четвъртият член се сменяше всеки път).

Разбира се, за никого не е тайна причината, поради която Вергов няма да блесне на екран и тя се казва Диана Димитрова. Преди два месеца колежката му и бивша негова любовница кресна пред света, че Юлиан я пребил преди пет лета.

В момента текат проверки и все още не е ясно дали актьорът ще бъде обвинен официално от прокуратурата. Имиджът му обаче е накърнен от Димитрова и това е причината за червения картон от "Капките". Стана ясно обаче, че не Маги Халваджиян е изгонил Вергов, а решението е взето от самия него.

Помним, че първите реклами с анонса за предстоящото шоу бяха с лика на Юлиан, което показа, че Маги не се е трогнал от приказките на Димитрова и оставя Вергов при себе си. В новите реклами обаче е направена промяна и Юли не се мярка в кадър, което означава едно - няма да участва.

Близки до актьора разкриха, че е постъпил благородно и интелигентно като е решил да се оттегли сам, за да насочи вниманието на зрителите не към себе си, а към шоуто и участниците в него. "Те, а не аз, трябва да получат интереса и аплодисментите на хората", смята Вергов.