Галена все още не може да се отърси от шока от случилото се.

 

Преди броени дни известната певица за малко да остане без бодигарда си, който изпълнява и длъжността шофьор.

 

Георги К. е настанен в болница, след като в нощен клуб във Велико Търново се стигнало до меле, в което припаднал човек. Георги му се притекъл на помощ, но в същото време и агресорът нападнал и него, намушквайки го в бедрото с остър предмет.

 

Персоналът на заведението веднага повикал екип на Спешна помощ, който откарал бодигарда на Галена до местната болница, където го оперирали по спешност.

Медици разкриват, че Георги бил с дълбока порезна рана на бедрото, с дължина около 26-7 см. Освен това нараняването за малко не се превърнало във фатално, предвид, че е много близо до магистрални кръвоносни съдове на бедрото, които като по чудо не били засегнати.

 

Хирургът д-р Николен Стойнов обаче не се наема да предположи с какво е извършено нараняването. Той се ограничава единствено до твърдението, че разрезът е направен с остър предмет. С какво точно обаче ще определи съдебен лекар.

 

Запознати разкриват, че бодигардът на Галена е с 36 шева на крака и със сериозна кръвозагуба. Животът му е вън от опасност благодарение на бързата реакция на персонала на заведението и медицинският екип.

 

Здравият мъж е охранител на певицата от около година. Галена е много притеснена от случката и ежедневно звъни да се информира за състоянието му.

Източник: Уикенд