Десислава се появи в мрежата неузнаваема!

Неузнаваема! Пълна промяна и то само за ден! Така се появи Десислава в мрежата с два фотоса, които вцепениха потребителите. Да, това е Деси, както сами виждате, но и не е Деси, защото е буквално... наполовина. И в лице, и в тяло. Само годинките май са си същите, тя и без това си е младолика.

Щом видяха кадрите, фенове останаха потресени, но минутки след това изригнаха възмутени от невиждания фотошоп, какъвто и Андреа рядко си позволява. Толкова е нереален. Краката, дупето, цялото тяло на ангелогласната иначе изпълнителка, са като издялани от скулптор и по тях няма ни грам мазнинка.

В крайна сметка обаче можем да си отдъхнем, защото грешката бе на самата Десислава или по-точно на админите й. Които бяха пропуснали да споменат над фотосите, че става дума за стари снимки от миналото й. Тази информация се появи малко по-късно в страницата й, така че нещата си дойдоха на мястото.

Всъщност до момента Десито никога не е имала проблеми с възприемането на самата себе си и не се е правила на това, което не е. Да, разбира се, на снимките си ползва филтри за изравняване и разкрасяване на лицето и тена, но да се прави на куклата Барби очевидно не е в стила й. За което искрено я поздравяваме!