Андреа е за клиника, в това са убедени всички!

Когато се пускаш чистак гола в мрежата, обилно обработена с фотошоп при това, а не получаваш в ответ възбудени коментари, похвали или предложения за секс, струва си да се замислиш. Ако имаш с какво. Да, това се отнася до Андреа, която надмина себе си и направи всичко, което можа... снощи. За да получи поредната доза шамари от потребителите, както и телефонни номера на клиники за психично здраве - където я изпращат от години вече.

Снощи обаче беше топ ъф дъ топ, както се казва на "чист български". Такова чудо, каквото ни сервира Андреа, го няма и в п@рно каналите. А потребителите с право се чудят как така драгият Фейсбук, който блокира, трие и санкционира за няма нищо, още я търпи в редиците си. Само виждате какво ни сервира тя - снимката е повече от красноречива и вулгарна.

Как ли е приела Андреа хорските реакции, които масово бяха - "тюлен, скрий се вече, че опротивя на всички, бе! Не искам да те гледам всеки път като си отворя нюзфийда. Жалка си, противна, ясно е, че си закъсала, ама намери някой да ти тегли една патка, барем мирясаш за няколко дни, бе!", пише й един от многото бесни потребители.

А други му отвръщат, че заради явната неадекватност, която показва чалгарката, е трудно да се намери и просто мъж за няколко часа. "Кой ще е тоя, той трябва да се е намразил! Пари да ми плаща, аз при тая не отивам. То няма да го и вдигна от нея", коментира друг.