Бившата на Кубрат Пулев активира бомба, която никой не очакваше, дори самият боксьор. След няколко години, в които Андреа беше буквално на ръба и открито призна, че има психологични проблеми заради раздялата с мъжа на живота си, днес тя хвърли всички в нокаут.

Чалгарката, чието ежедневие доскоро се осмисляше единствено от това колко фотошопирани и разсъблечени снимки да вкара в мрежата, явно е потърсила помощ и е решила да сложи край на резила. А дано!

Певицата оповести новина, която никой не очакваше, а именно, че ще става професионална гмуркачка, както и професионална актриса. "С две думи - взимам се в ръце и се стягам. Животът продължава и ще го живея на макс, на пълните му обороти", кълне се Андреа, която вече е записана да следва в НБУ, а сега е в Египет, където се учи на гмуркане при най-добрите.

Приказките на Андреа са похвални, друг е въпросът, че малцина са склонни да й вярват. Според болшинството, това е поредният й опит да привлече интерес към доста скучноватата си напоследък персона, а и да натрие носа на Пулев. Който отдавна показа, че му дреме за Андреа, колкото му пука за нивото на Дунав в сантиметри.

"Объркана е много, главата й постоянно ражда различни идеи, повечето от които траят от ден до пладне, но дано този път най-после да се измъкне от дупката, в която се озова след раздялата", коментират близки до нея източници.