Диона се хвърли по монокини за новия си клип. Прелестите й са прикрити само с няколко кичура коса, които са старателно подредени на точните места.

 

Всъщност това не е първият път, в който визията й навява асоциации с филм за възрастни. Очевидно именно това е търсеният ефект, имайки предвид факта, че Диона се придържа твърде много към разголените тоалети.

 

Диона се съблече г*ла (ФОТО)

Тя е категорична, че засега има какво да покаже и допълни, че когато мине определена възраст, ще стане малко по-обрана.

 

В клипа "Непокорна" й партнира братът на попфолк певеца Константин – Светослав, с когото са много близки приятели. Тя е категорична, че си търси мъж именно като Светослав – духовно извисен, който да я докосне първо отвътре и чак след това отношенията им да прераснат в плътски.

 

Категорична е, че трудно би се сближила с мъж, който я привлича само визуално. Тя много добре знае, че красотата е нещо „много повърхностно и първично, което с времето увяхва“, така че за нея е недостатъчно мъжът да е красив и привлекателен, за да я спечели.

В този ред на мисли отбелязва, че не може да бъде интимна с мъж, който не я докосва първо отвътре, без да я докосва с ръце.

Източник: Уикенд