В разговор с феновете си в Инстаграм, Диона заяви: „На мен това ми е последно на земята и отивам на горните нива, пък хейтърите да си стоят тук и да се мъчат“.

 

Вероятно се е почувствала засегната от коментара на един от критиците й, че не може да вярва в Бог и да говори за прераждане и дори я нарече „доста плоска“. Тя обаче също не му остана длъжна и му отговори: „Плоска ще викаш на дясната ти ръка, ако ти пусне… Няма да ти обяснявам какво е Бог, нито за преражданията, очевидно си нерелигиозен. Аз съм посметена, стой си в стадото и не облъчвай с ниските си вибрации“.

 

И докато обществото не спира да коментира скандалната й изцепка, която се опита да замаже, тя прави пари от това – подготвя песен, посветена на случката. Продължава да твърди, че не е употребила кокаин и марихуана, каквито бяха открити и в урината й, а медикамент за болки от различно естество. И макар кръвната й проба също да показа безапелационно наличие на кокаин, Диона продължава да държи на своята версия и продължава да използва случая с цел реклама.

 

Нито критиките по неин адрес, нито пък язвителните коментари, успяха да жегнат певицата. Тя дори споделя мнението, че няма лоша реклама. Според наблюденията й, хейтът издигал рейгинга с около 38%.

 

Тя твърди не само, че не употребява наркотици, а и че не приема какъвто и да било алкохол. Но пък го използва за промиване на рани или почистване на шкафове, като й свърши препарата.

 

Тук е моментът да отбележим, че правилото, че няма лоша реклама, при нея проработи с пълна сила и Диона едва смогва да ходи по участия. Ако преди скандала с дрогата ангажиментите й едва наброяваха по два на месец, то сега има по 5 седмично. Както вече стана ясно, тарифата й е твърдо 5 500 лева на изява, което означава, че ще намаже доста сериозно от панаира.

Източник: Уикенд